Hulp bij inloggen

Maak een keuze uit een van de volgende onderwerpen:

Inloggen
Mocht u er niet uitkomen met het inloggen, dan geven wij u een voorbeeld hoe de gegevens in te voeren:
Voorbeeld voor inloggen op live stream...
Bovenstaande afbeelding dient ter illustratie. Deze gegevens werken niet.

Voer bij inlogcode de code die u heeft ontvangen via de familie of vanaf de kaart. Deze code bestaat uit 8 tot 10 hoofletters en cijfers. Er worden geen kleine letters en/of leestekens gebruikt in de inlogcode. Klik na het invoeren op Login.

30 minuten voor aanvang van de dienst
Inloggen kan minimaal 30 minuten voor aanvang van de dienst. Indien u te vroeg inlogd ziet u de volgende melding:
Voorbeeld voor inloggen op live stream...
Het enige dat u kunt doen is het later nogmaals proberen. Indien een dienst om 10:00 uur start, kunt u inloggen vanaf 09:30 uur.
Als de stream nog niet gestart is komt u in de wachtruimte. Zodra de stream is gestart wordt u doorgestuurd naar de pagina met de live stream.

Er bestaat de mogelijkheid dat de inlogtijd langer of korter is ingesteld. Hierdoor kan het zijn dat u pas later kan inloggen.

Terugkijken nog niet beschikbaar
Het terugkijken van een uitvaartdienst kan vanaf ongeveer 2 uur na afloop van de dienst. Wij hebben namelijk tijd nodig om de beelden te controleren en op de juiste manier online te plaatsen. De volgende melding krijgt u als u te vroeg bent met inloggen.
Voorbeeld voor inloggen op live stream...
Het enige dat u in dit geval kunt doen is nog even geduld hebben en het later nogmaals proberen.

Terugkijken verlopen
Het terugkijken van een uitvaartdienst is mogelijk voor 30 dagen. Indien deze 30 dagen voorbij zijn, dan krijgt u de volgende melding:
Voorbeeld voor inloggen op live stream...
Helaas bent u op dit moment te laat om de dienst te kunnen terugkijken. Mogelijk kunt u contact opnemen met de familie/ nabestaanden. Zij hebben waarschijnlijk een opname van de dienst en kunnen deze met u delen. Uitvaartmeekijken.com kan helaas niets meer voor u betekenen, dus contact zoeken hierover is vrijwel zinloos.

Ondersteunde browsers
Uitvaartmeekijken.com is getest op de volgende browsers en apparaten. Indien u gebruik maakt van de standaard instellingen op deze apparaten, dan is het mogelijk om gebruik te maken van deze website. Belangrijk is wel dat uw browser JavaScript ondersteund om de live stream en opnames te bekijken.
Browsers:

Besturingssystemen en apparaten: Storingen op Uitvaartmeekijken.com
Op dit moment zijn er geen storingen bij uitvaartmeekijken.com. Mocht u toch een storing opmerken, dan horen wij dit graag.

Wij horen regelmatig dat sommige apparaten wel beeld hebben en andere weer geen beeld. Zeer waarschijnlijk ondersteunen deze apparatuur/ browsers geen Javascript waardoor de stream en de opnames niet geladen kunnen worden. Update naar een Browser welke wel JavaScript ondersteund: Google Chrome.