Hulp bij het inloggen...
Nederlands
Voer hierboven de inlogcode in voor het bekijken van de live stream. De code bestaat ten alle tijden uit 8 of 10 hoofdletters en cijfers. Kleine letters en leestekens worden niet gebruikt in onze codes.

De live stream start ongeveer een paar minuten voor aanvang van de dienst. Inloggen is mogelijk 30 minuten voor aanvang van de dienst. Als de live stream nog niet actief is ziet u een klok die aftelt tot de aanvang.

Na afloop van de dienst kunt u, door het inloggen met dezelfde inlogcode, de dienst terugkijken. Het terugkijken is 30 dagen beschikbaar.
English
Please enter in the code to watch the live stream.

The live stream will come online a few minutes before the start of the ceremony. Logging on is possible 30 minutes before the start of the ceremony.

After the funeral ceremony, you can watch the recording. Please enter the inlogcode and login. Watching the recording is possible for 30 days after the ceremony.
Support

E-Mail voor hulp...   Email naar hulp@uitvaartmeekijken.com voor hulp van een van onze medewerkers.
Wij proberen binnen 15 minuten te reageren.
Bel voor assistentie bij het gebruik van de website...   Bel met +31 (0) 294-712353 voor assistentie van een medewerker. Kies optie 1.
Ondersteuning via Whatsapp   Scan de QR Code hieronder met uw telefoon en krijg z.s.m. reactie op uw vraag via Whatsapp.
Of stuur uw vraag naar: +31 (0) 294-712353
Whatsapp-bellen of video-bellen naar dit nummer wordt niet beantwoord!
Ondersteuning via Whatsapp