Informatie voor Uitvaartcentra

uitvaartmeekijken.com is een product van Laurens Geerlings Licht en Geluid. Voor meerdere locaties en uitvaartondernemers verzorgt Laurens Geerlings Licht en Geluid de techniek en het live uitzenden van uitvaartdiensten.

Door de maatregelen opgelegd door de overheid om de COVID-19 pandemie een halt toe te roepen is het niet meer mogelijk om met meer dan 30 personen een uitvaartdienst bij te wonen. Het volgen van de dienst via internet is een mooie en passende oplossing voor dit probleem. Hierdoor is het mogelijk toch een beetje aanwezig te zijn.

Mocht u als uitvaartcentra aan uw klanten graag de mogelijkheid bieden om diensten op te nemen en deze via internet live te laten bekijken, dan kan Laurens Geerlings Licht en Geluid daarin een belangrijke rol spelen. Al jaren levert Laurens Geerlings Licht en Geluid naar volle tevredenheid licht, geluid en video installaties bij haar klanten. Het plaatsen van de juiste apparatuur waarbij gebruiksvriendelijkheid en stabiliteit hoog in het vaandel staan, maakt dat veel klanten steeds weer kiezen voor de oplossingen van Laurens Geerlings Licht en Geluid.

Uiteraard kunnen wij ook uw uitvaartcentrum voorzien van de nieuwste mogelijkheden op gebied van camera's, geluidsapparatuur en schermen. Hierdoor is het mogelijk om de uitvaartdiensten te streamen en op te nemen in FullHD. De prachtigste foto's te tonen tijdens de dienst en het helderste geluid van spraak en muziek. Uiteraard ook allemaal op afstand te bekijken en te beluisteren.

Mocht u intresse gewekt zijn, dan kunt u contact opnemen met Laurens Geerlings Licht en Geluid via: 0294-712353 of mailen naar: verkoop@lg2.eu
Kijk ook eens op de website van Laurens Geerlings Licht en Geluid: Website

uitvaarmeekijken.com maakt gebruik van functionele cookies welke u in staat stelt optimaal van de website gebruik te maken.
Er wordt geen informatie over de gebruikers en bezoekers van de website opgeslagen, of gedeeld met derden.