Informatie voor Nabestaanden

Uitvaartmeekijken.com is een product van Laurens Geerlings Licht en Geluid. Voor meerdere locaties en uitvaartondernemers verzorgt Laurens Geerlings Licht en Geluid de techniek voor het live uitzenden van uitvaartdiensten.

Naast dat familie, vrienden en kennisen op afstand bij het afscheid kunnen zijn, heeft u ook een opname welke u later nog eens rustig kan kijken. Bij een dienst met veel persoonlijke woorden, is dat een fijn idee.

Ook bied Uitvaartmeekijken.com de mogelijkheid dat kijkers een condoleance kunnen achterlaten in het online condoleance register. De berichten worden per dienst opgeslagen en u als nabestaande kan de berichten rustig teruglezen of downloaden.

Mocht u een dierbare hebben verloren en de locatie heeft geen mogelijkheid tot het uitzenden van de uitvaartdienst. Dan is het mogelijk dat Laurens Geerlings Licht en Geluid bij u op locatie komt om de dienst in beeld te brengen. Neemt u alstublieft contact met ons op via:

Contact

E-Mail voor hulp...   Email naar info@uitvaartmeekijken.com voor contact via de mail.
Wij proberen binnen 15 minuten te reageren.
Bel voor assistentie bij het gebruik van de website...   Bel met +31 (0) 294-712353 voor assistentie van een medewerker. Kies optie 1.
Ondersteuning via Whatsapp   Stuur uw whatsapp bericht naar: +31 (0) 294-712353 en krijg z.s.m. reactie op uw vraag.
Whatsapp-bellen of video-bellen naar dit nummer wordt niet beantwoord!