Informatie voor Nabestaanden

uitvaartmeekijken.com is een product van Laurens Geerlings Licht en Geluid. Voor meerdere locaties en uitvaartondernemers verzorgd Laurens Geerlings Licht en Geluid de techniek en het live uitzenden van uitvaartdiensten.

Door de maatregelen opgelegd door de overheid om de COVID-19 pandemie een halt toe te roepen is het niet meer mogelijk om met meer dan 30 personen een uitvaartdienst bij te wonen. Het volgen van de dienst via internet is een mooie en passende oplossing voor dit probleem. Hierdoor is het mogelijk toch een beetje aanwezig te zijn.

Via de familie, uitvaartondernemer of vanaf de kaart ontvangt u de informatie om in te loggen op deze website. Hierbij heeft u een naam en inlogcode nodig. De naam bestaat vaak alleen uit de eerste achternaam van de overledene en dan geschreven met kleine letters en zonder spaties. Op de informatie die u is toegestuurd kunt u de juiste informatie terugvinden. De inlogcode bestaand uit kleine letters, hoofdletters en cijfers. Verzeker u er zelf van dat u de code juist heeft ingevoerd. Probeer het verschil tussen het getal 1, een hoofletter i en een kleine letter L in te schatten en probeer het desnoods nog een keer.

Mocht u een dierbare hebben verloren en de locatie heeft geen mogelijkheid tot het uitzenden van de uitvaartdienst. Dan is het mogelijk dat Laurens Geerlings Licht en Geluid bij u op locatie komt om de dienst in beeld te brengen. Hierover verwijzen wij u graag naar: www.lg2.eu

uitvaarmeekijken.com maakt gebruik van functionele cookies welke u in staat stelt optimaal van de website gebruik te maken.
Er wordt geen informatie over de gebruikers en bezoekers van de website opgeslagen, of gedeeld met derden.